חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורטיה וסלט שעועית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

1 כוס שעועית שחורה קטנה br1 אבוקדו בינוני בשל br1 בצל ירוק קצוץ גס br150 גרם פסטרמה בגוש - לא פרוס br½ כוס כוסברה קצוצה דק br1 או 2 פלפלים ירוקים חריפים אפשר להחליף ב - ½ פלפל מתוק brפלפל שחור brכמון brמלח br2 כפות מיץ לימון br2 - 3 כפות שמן זית br2 - 3 שיני שום כתושים br12 טורטיות br
טורטיה וסלט שעועית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

1 כוס שעועית שחורה קטנה br1 אבוקדו בינוני בשל br1 בצל ירוק קצוץ גס br150 גרם פסטרמה בגוש - לא פרוס br½ כוס כוסברה קצוצה דק br1 או 2 פלפלים ירוקים חריפים אפשר להחליף ב - ½ פלפל מתוק brפלפל שחור brכמון brמלח br2 כפות מיץ לימון br2 - 3 כפות שמן זית br2 - 3 שיני שום כתושים br12 טורטיות br
הוראות הכנה
מרכיבים
1. להשרות את השעועית כל הלילה. למחרת לסנן ולבשל במים עם
מלח עד שתתרכך. לסנן ולקרר.
2. לחתוך את הפסטראמה והאבוקדו לקוביות של 5 - 6 מ"מ.
3. לערבב את כל המרכיבים למעט הטורטיות.
4. להניח על הטורטיה מהתערובת לקפל ולהגיש עם הרבה בירה.
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון