חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורט תפוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טורט תפוזים קלילה וטעימה מתאימה לכל מצב... brבתמונה תראו מה יוצא כשמוסיפים לתערובת פתיתי שוקולד צ'יפס brאת השילוב של התפוזים עם השוקולד מאד אהבו הילדים
טורט תפוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טורט תפוזים קלילה וטעימה מתאימה לכל מצב... brבתמונה תראו מה יוצא כשמוסיפים לתערובת פתיתי שוקולד צ'יפס brאת השילוב של התפוזים עם השוקולד מאד אהבו הילדים
הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
קליפה מגוררת מתפוז
½1 כוסות סוכר
½ כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
1 אבקת אפיה
3/4 כוס מיץ תפוזים טבעי
2 כוסות קמח
אופציונלי: חופן פתיתי שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה
משמנים תבנית עגולה בקוטר 28, ומחממים תנור לחום בינוני.
מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה.
בקערה נפרדת מערבבים היטב את קליפת התפוז, הסוכר, שמן, תמצית הוניל, אבקת האפיה והחלמונים. מוסיפים לסירוגין, תוך כדי ערבוב, את מיץ התפוזים והקמח לתערובת, עד שנוצרת עיסה אחידה.
מקפלים בעדינות את קצף החלבונים אל הבצק ושופכים לתבנית.
אופים כשעה, או עד שהקיסם, הננעץ במרכז העוגה, יוצא יבש.
ב-ה-נ-א-ה!
מגיש: kalla
מקור:
שתף את המתכון