הוראות הכנה
מרכיבים
חצי חבילה ביסקוויטים פתי בר .
חצי חבילה ביסקוויטים פתי בר בטעם קפוצ'ינו.
אינסטנט פודינג בטעם וניל קפוצ'ינו.
1 כוס חלב.
2 כוסות שמנת מתוקה.
2 כפות סוכר חום.
לטבילה
1/2 כוס חלב
2 כפות אייריש קרים.
אופן ההכנה
בצלוחית מערבבים את החלב עם האייריש קרים.
טובלים את הפתי בר הרגילים 3 פעמים ומסדרים בתבנית פיירקס מלבנית.
מקציפים את הפודינג עם כוס חלב וכוס שמנת מתוקה ומורחים את הקרם שנוצר על הפתי בר בתבנית.
טובלים את הפתי בר קפוצ'ינו פעמיים בחלב עם האייריש קרים ומסדרים מעל הקרם.
מקציפים את כוס השמנת השניה עם הסוכר החום עד לקבלת קצפת מוצקה.
מורחים את הקצפת מעל הפתי בר קפוצ'ינו.
מקררים למשך הלילה.
מגיש:
מקור: אילתי
שתף את המתכון