חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טלה מנגו ברוטב קארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב הצ'ילי יכול להיות מתוק או חריף כלאחד עפ"י טעמו האישי.
טלה מנגו ברוטב קארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב הצ'ילי יכול להיות מתוק או חריף כלאחד עפ"י טעמו האישי.
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' בשר בקר (סינטה)
1 בצל פרוס
1 כף גרגירי חרדל
1 כף זנגביל חתך דק וקטן
3 כפוות מחית קארי
3 כפות חלב קוקוס
1 כפית אבקת מרק בשר
1 מנגו חתוך לרצועות שך 1 ס"מ
1 כף כוסברה קצוצה
2 כפיות חומץ
1 כפית רוטב צ'ילי
מלח
שמן לטיגון
2 כפות קורנפלור
1/2 כוס מים
אופן ההכנה
במחבת מחומם מאד מטגנים את הבצל וגרגרי החרדל עד שהבצל מזהיב ומוציאים.
מערבבים בקערה את הבשר עם הזנגביל ומחית הקארי ומטגנים עד להשחמה משני הצדדים
והבשר רוכך.
מחזירים למחבת את הבצל.
מביאים לרתיחה ומוסיפים את 2 כפות הקורנפלור שעורבבו בחצי כוס המים מבשלים עד שהרוטב מסמיך.
מערבבים בקערה את המנגו עם הכוסברה החומץ ורוטב הצילי ומוסיפים לתבשיל.
מעטרים בעלה כוסברה.
מגיש: gilai
מקור: הודי
שתף את המתכון