הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' בשר בקר (סינטה)
1 בצל פרוס
1 כף גרגירי חרדל
1 כף זנגביל חתך דק וקטן
3 כפוות מחית קארי
3 כפות חלב קוקוס
1 כפית אבקת מרק בשר
1 מנגו חתוך לרצועות שך 1 ס"מ
1 כף כוסברה קצוצה
2 כפיות חומץ
1 כפית רוטב צ'ילי
מלח
שמן לטיגון
2 כפות קורנפלור
1/2 כוס מים
אופן ההכנה
במחבת מחומם מאד מטגנים את הבצל וגרגרי החרדל עד שהבצל מזהיב ומוציאים.
מערבבים בקערה את הבשר עם הזנגביל ומחית הקארי ומטגנים עד להשחמה משני הצדדים
והבשר רוכך.
מחזירים למחבת את הבצל.
מביאים לרתיחה ומוסיפים את 2 כפות הקורנפלור שעורבבו בחצי כוס המים מבשלים עד שהרוטב מסמיך.
מערבבים בקערה את המנגו עם הכוסברה החומץ ורוטב הצילי ומוסיפים לתבשיל.
מעטרים בעלה כוסברה.
מגיש:
מקור: הודי
שתף את המתכון