הוראות הכנה
מרכיבים
250 גר' פסטה טרייה עם תרד
250 גר' פסטה טרייה רגילה
400 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
2-3 שיני שום קצוצות
1 בצל יבש קצוץ דק
2 כפות רסק עגבניות
1/4 כוס שמן זית
1/2 כוס יין לבן יבש
10 עלי מרווה
מלח ופלפל שחור
1/2 כפית סוכר
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל ומטגנים אותו בשמן הזית עד שהוא מתחיל להשחים.
מוסיפים את השום ואחרי חצי דקה מוסיפים גם את בשר העוף.
מטגנים תוך ערבוב עד שהעוף עשוי .
מוציאים את העוף מהמחבת ומוסיפים את רסק העגבניות והיין.
ממליחים ומפלפלים ומבשלים עד שכמות הנוזלים מצטמצמת בחצי.
מוסיפים את הסוכר, בוחשים ומורדים מהאש.
שופכים על הפסטה שבושלה אל דנטה,, מפזרים מעל עלי מרווה קצוצים, מערבבים ומגישים מייד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון