הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם קורקבנים עוף
חצי בצל קצוץ
1 עגבנייה חלוטה וחתוכה לקוביות
עלה דפנה
מעט פפריקה ופלפל שחור
300 גרם גרגרי חומוס מבושלים
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
מנקים את הקורקבנים, שוטפים היטב, וחולטים במים כארבעים דקות. מסננים ושוטפים שוב במים. מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את העגבנייה. מוסיפים את הקורקבנים. מוסיפים את עלה הדפנה, הפפריקה והפלפל השחור. תוך כדי בחישה מוסיפים מים, שיכסו את הקורקבנים, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים בסיר מכוסה כשעה וחצי עד שהקורקבנים יתרככו מאד. מוסיפים את החומוס ומערבבים. מגישים חם.
מגיש:
מקור: שף חיים כהן
שתף את המתכון