הוראות הכנה
מרכיבים
300 ג"ר שוקולד מריר איכותי
250 מ"ל שמנת מתוקה
4 כפות יין קינוח / ברנדי
½ כפית קינמון
קורט אגוז מוסקט
קורט ציפורן
גרידת תפוז
אבקת קקאו (לציפוי)
אופן ההכנה
1. מרתיחים את השמנת ומכבים את הלהבה. מכניסים את שאר החומרים ומערבבים היטב.
2. מקררים לפחות 3 שעות במקרר, עד לקבלת מסה קשה הניתנת לעיצוב.
3. קורצים כדורים קטנים ומעבירים לכלי עם אבקת הקקאו. מנערים את הכלי בעדינות עד לקבלת כיסוי אחיד.
את הטראפלס יש לאחסן במקרר עד להגשתם.
מגיש:
מקור: מתכון של קייטרינג קרמל - קייטרינג בסגנון צרפתי-ים תיכוני
שתף את המתכון