חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"טראפלס" ארומטיים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"טראפלס" ארומטיים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
300 ג"ר שוקולד מריר איכותי
250 מ"ל שמנת מתוקה
4 כפות יין קינוח / ברנדי
½ כפית קינמון
קורט אגוז מוסקט
קורט ציפורן
גרידת תפוז
אבקת קקאו (לציפוי)
אופן ההכנה
1. מרתיחים את השמנת ומכבים את הלהבה. מכניסים את שאר החומרים ומערבבים היטב.
2. מקררים לפחות 3 שעות במקרר, עד לקבלת מסה קשה הניתנת לעיצוב.
3. קורצים כדורים קטנים ומעבירים לכלי עם אבקת הקקאו. מנערים את הכלי בעדינות עד לקבלת כיסוי אחיד.
את הטראפלס יש לאחסן במקרר עד להגשתם.
מגיש: יוסף ל
מקור: מתכון של קייטרינג קרמל - קייטרינג בסגנון צרפתי-ים תיכוני
שתף את המתכון