חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"טראפלס" שוקולד בלגי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"טראפלס" שוקולד בלגי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
400 גר' שוקולד מריר משובח – 73% מוצקי קקאו
1 מכל שמנת מתוקה – 42%
½ כפית תמצית וניל (רצוי 100%) או ליקר תפוז או תמצית אגוזים או וויסקי
אופן ההכנה
1. חותכים את השוקולד לקוביות קטנות ומכניסים למעבד מזון.
2. מחממים את השמנת כ-2 דקות, ולאחר מכן יוצקים אותה על השוקולד שמעבד המזון. בוחשים, מפעילים לדקה ואז מוסיפים את התמצית שבחרתם. חוזרים על הפעולה עד לקבלת מרקם אחיד.
3. מותחים ניילון נצמד בתוך קערה, יוצקים את התערובת, מכסים ומקררים כשעתיים.
4. בעזרת שתי כפיות יוצרים כדורים, או יוצקים לתוך תבניות עם צורה (אפשר להשתמש בתבניות קרח) ומכניסים למקרר לשלוש ארבע שעות.
5. מפזרים על משטח אבקת קקאו משובח ומגלגלים בהם את הכדורים.
מגיש: יוסף ל
מקור: מתכון של מעדני מזרע. תמיד טעים ותמיד מושחת
שתף את המתכון