הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם שוקולד לבן
תמצית דבש
1/3 כוס שמנת מתוקה (80 מ"ל)
70 גרם שברי אגוז
אופן ההכנה
1. מניחים את השוקולד בקערה בינונית.
2. שופכים את השמנת לסיר קטן בעל תחתית כבדה, בוחשים על אש נמוכה עד שהשמנת רותחת. מסירים מהאש.
3. יוצקים את השמנת החמה מעל השוקולד ובעזרת כף בוחשים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה (אם לא כל השוקולד נמס ניתן לחמם את התערובת במיקרוגל מספר שניות בחום בינוני ושוב לבחוש עד שמתקבלת תערובת חלקה).
4. מטפטפים לתערובת כ-4 טיפות של תמצית דבש ובוחשים היטב.
5. מקררים את התערובת במקרר ובוחשים מדי פעם. כשהתערובת מוצקה דיה לעיבוד - מגלגלים כפיות גדושות מהתערובת לכדורים.
6. מניחים את שברי האגוז בקערה בינונית, מגלגלים כל טראפל בשברי האגוז עד שהוא מצופה בשכבה נדיבה.
7. ניתן לאחסן את הטראפלס במקרר במיכל אטום עד שבועיים.
מגיש:
מקור: מתכון באדיבות קפה 'דליס' בהוד השרון
שתף את המתכון