חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"טראפלס" שוקולד-תפוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"טראפלס" שוקולד-תפוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם שוקולד מריר
3 כפות מיץ תפוזים של פריגת (Freeze)
100 גרם חמאה רכה
½ כוס שמנת מתוקה
2 כפות ליקר תפוזים
2 חלמונים
אבקת קקאו
אופן ההכנה
1. ממיסים את השוקולד והשמנת בסיר על אש קטנה תוך כדי בחישה מתמדת.
2.מוסיפים בזה אחר זה את החלמונים ובוחשים היטב כשתי דקות. מורידים מהאש.
3. מוסיפים את החמאה, "פריז" התפוזים והליקר. בוחשים היטב לקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
4. מעבירים לקערת פלסטיק את התערובת ומקפיאים כשעתיים.
הגשה:
בעזרת כפית יוצרים כדורים קטנים של שוקולד ומגלגלים אל תוך אבקת הקקאו. מומלץ להגיש עם גלידת פיסטוק.
מגיש: יוסף ל
מקור: פריגת
שתף את המתכון