חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טרייפל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טרייפל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
טורט (עוגת ספוג)
200 גרם סורבה פירות יער
לקרם מסקרפונה: 250 גרם גבינת מסקרפונה
60 גרם אבקת סוכר
1 חלמון
1 כף תמצית וניל
600 מ"ל שמנת מתוקה
פירות: 3 נקטרינות חתוכות לקוביות
3 אגסים קלופים חתוכים לקוביות
5 תאנים חתוכות לקוביות
3 אפרסקים חתוכים לקוביות
2 חופנים ענבים אדומים
2 חופנים ענבים ירוקים
אופן ההכנה
מבשלים את הפירות (מלבד התאנים והענבים) עם מעט סוכר עד לריכוך. מערבבים את כל הפירות עם הסורבה. מקציפים את כל מרכיבי קרם המסקרפונה לקצפת יציבה.
בקערת זכוכית מסדרים בשכבות: טורט, פירות, קרם וחוזר חלילה.
מניחים במקרר לשלו שעות לפחות לפני ההגשה.
מגיש: dylam
מקור: שף קונדיטור מיטל נגר ממסעדת קופי בר
שתף את המתכון