הוראות הכנה
מרכיבים
טורט (עוגת ספוג)
200 גרם סורבה פירות יער
לקרם מסקרפונה: 250 גרם גבינת מסקרפונה
60 גרם אבקת סוכר
1 חלמון
1 כף תמצית וניל
600 מ"ל שמנת מתוקה
פירות: 3 נקטרינות חתוכות לקוביות
3 אגסים קלופים חתוכים לקוביות
5 תאנים חתוכות לקוביות
3 אפרסקים חתוכים לקוביות
2 חופנים ענבים אדומים
2 חופנים ענבים ירוקים
אופן ההכנה
מבשלים את הפירות (מלבד התאנים והענבים) עם מעט סוכר עד לריכוך. מערבבים את כל הפירות עם הסורבה. מקציפים את כל מרכיבי קרם המסקרפונה לקצפת יציבה.
בקערת זכוכית מסדרים בשכבות: טורט, פירות, קרם וחוזר חלילה.
מניחים במקרר לשלו שעות לפחות לפני ההגשה.
מגיש:
מקור: שף קונדיטור מיטל נגר ממסעדת קופי בר
שתף את המתכון