חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טרין ארנבת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טרין ארנבת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר ארנבת ללא עצמות
1 כבד ארנבת
8-10 פרוסות בייקון שלמות
4 פרוסות בייקון פרוסות לרצועות
2 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ דק
1 שן שום כתושה
1 ענף טימין טרי קצוץ דק
שמינית כפית אגוז מוסקט
½ כפית פפריקה מתוקה
שמינית כפית פפריקה חריפה
1 כף קמח
2 כפות ברנדי
2 ביצים טרופות
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
קוצצים את בשר הארנבת דק או לחילופין טוחנים גס במטחנת בשר. מעבדים את הכבד במעבד מזון ומעבירים לקערה. מסדרים כלי טרין לא גדול ומעט גבוה בפרוסות הבייקון השלמות מהתחתית לדפנות. מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את הבצל עם השום עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים את הבצל המטוגן לקערה עם הכבד יחד עם אגוז המוסקט, הטימין, הפפריקה המתוקה והפפריקה החריפה. מקפלים פנימה את בשר הארנבת, הקמח והברנדי. מוסיפים את הביצים ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי ומערבבים היטב עד שכל החומרים מעורבבים טוב. יוצקים את תערובת הארנבת לכלי המצופה בבייקון. דוחסים היטב את המלית. קוצצים את קצוות הבייקון שנותרו מהצדדים. מסדרים מעל הטרין את רצועות הבייקון בצורת שתי וערב. מכסים את הטרין במכסה. ממלאים תבנית אפייה במים רותחים ומניחים את הכלי עם הטרין בתוך התבנית. אופים במדף התחתון ביותר בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות למשך שעה וחצי. ממלאים מים לתבנית במידת הצורך.
ניתן לאכול גם חם וגם קר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון