חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טרין שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מנצח עם הרבה רושם+פטנט לרוטב וניל מהיר
טרין שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מנצח עם הרבה רושם+פטנט לרוטב וניל מהיר
הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים מופרדות
500 ג"ר שוקולד מומס
90 ג"ר אבקת סוכר
60 ג"ר חמאה רכה מאוד
500 ג"ר שמנת
2 כפיות נס קפה
3 כפיות רום
אופן ההכנה
לרפד תבנית אינגליש קייק
להקציף חלבון עם אבקת סוכר עד לקצף מבריק
מוסיפים את החלמון לקצף במהירות איטית ולאחר מכן את השוקולד המקורר והחמאה המומסת
מקציפים את השמנת לפסגה רכה ומאחדים בקיפול עם מסת השוקולד
יוצקים לתבנית ומכניסים להקפאה עד להתקשות.
להגשה:ניתן להוסיף מעט מעדן וניל על הצלחת לשים פרוסת טרין ועליו רוטב תותים אדום
לבסוף עלה של נענע.
מגיש: עמית 38
מקור: שף קונדיטור בתדמור
שתף את המתכון