חיפוש


טרפלס שוקולד עדינים עם שברי פיסטוקים בציפוי קקאו מר עם קינמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טרפלס שוקולד עדינים עם שברי פיסטוקים בציפוי קקאו מר עם קינמון brמי בכלל יכול לעמוד בפני הטרפלס
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים להכנת כ-50 טרופים
חצי כוס שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד מריר
75 גרם חמאה ללא מלח
3 כפות דבש (לא חובה)
2 כפיות ברנדי
2 כפות ליקר תפוזים
רבע כוס שברי פיסטקים טריים קלויים, לא מומלחים
קליפת תפוז מגוררת מתפוז שלם
שליש כוס אבקת קקאו לא ממותקת
1 כף קינמון טחון דק
אופן ההכנה
1.בסיר עם תחתית עבה מחממים את השמנת עד לנקודת הרתיחה כמעט.
(לא נותנים לשמנת לרתוח או לגלוש).
2.מסירים את הסיר מהאש ושוברים פנימה את השוקולד.בוחשים עד שהשוקולד
נמס לחלוטין.
3.מוסיפים פנימה את החמאה בקוביות קטנות.
4.בוחשים פנימה את הדבש והליקר.
5.מגררים מעל את קליפת התפוז ומוסיפים את שברי הפיסטקים.
***מכסים את הכלי ומקררים למשך 45 דקות, לפחות.
6.בעזרת שתי כפיות (או בידיים נקיות) מכינים כדורים קטנים בקוטר של כ-4 ס"מ.
7.מגלגלים את הכדורים בתערובת של הקקאו עם הקינמון ומניחים כל ממתק בגביע
נייר אישי.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון