חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


יונים ממולאות בכבד אווז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יונים ממולאות בכבד אווז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 דבלים שהושרו במים קרים כארבע שעות
100 כבד אווז
4 יונים
3 כפות שמן זית
2 בצלצלי שאלוט קצוצים דק
1 כוס ציר עוף חם
1 כף חומץ פטל
100 מ"ל ליקר שרי
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
ממלאים את הדבלים בכבד האווז. משפשפים את היונים במלח ובפלפל שחור גרוס טרי. מניחים את הדבלים הממולאות בחלל הפנימי של כל יונה וסוגרים את החלל הזה עם קיסם עץ רטוב. מחממים את השמן במחבת צלייה (שיכולה להיכנס לתנור) וסוגרים את היונים מכל הכיוונים היטב. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד. מוסיפים למחבת את השאלוט ומטגנים עד שהופך שקוף. מוסיפים את הציר, החומץ ושליש מכמות ליקר השרי. מחזירים את היונים ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות למשך 20 דקות כאשר מדי פעם יוצקים על היונים את שארית הליקר. מניחים את היונים על כלי הגשה. מסננים את הרוטב במסננת דקה, מתקנים תיבול עם מלח ופלפל ומגישים מייד בכלי נפרד מהיונים.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון