הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים
אצבע מים (שזה בערך סמטימטר 1 של הכוס)
1 אבקת אפיה
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
בערך 4 כוסות קמח.
שמן לטיגון עמוק
לסירופ
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
טיפת לימון
כף דבש
אופן ההכנה
שמים בקערה את חומרי הבצק ולשים. יכול להיות שהעיסה תהיה דביקה מדי, אפשר להוסיף קמח אבל להיזהר שלא יהיה יותר מדי קשה כי אז העוגיות יאבדו מהפריכות שלהם.
ליצור צורות של כעכים דקים (כי הבצק מתנפח בטיגון)
ולטגן בשמן עמוק לא להבהל אם נוצר קצף בשעת הטיגון. פשוט תנמיכו את האש ותוציאו את כל מה שמוכן. אחרי רגע הקצף יוד.
העוגיות מוכנות כאשר הן חומות. לא זהובות!!!!
להכנת הסירופ- שמים את הסוכר והמים בסיר על האש הכי נמוכה למשך שעה וחצי עד שהסירופ מסמיך ונהיה זהוב מוסיפים את הדבש והלימון ומוזגים ישר על היו-יואים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון