הוראות הכנה
מרכיבים
1 בקבוק יין אדום יבש ( באיכות שתייה)
קליפה מלימון אחד, שהוסרה בקולפן ירקות
4 תפוזים ( 3 סחוטים למיץ, והרביעי קלוף וחתוך לקוביות)
1/3 כוס סוכר
1 מקל קינמון
5 מסמרי ציפורן שלמים
3 תרמילי הל שלמים
1/2 כוס רום ( לא הכרחי)
אופן ההכנה
מחממים בסיר את כל החומרים מלבד הרום, עד לסף רתיחה
מקפידים להימנע מרתיחה ממש, כדי לא לנדף את האלכוהול.
מערבבים ומוודאים שהסוכר נמס, טועמים ומוסיפים עוד סוכר אם רוצים.
מורידים מהאש ומוסיפים את הרום, אם משתמשים בו.
שותים חם.
אם המשקה התקרר, אפשר להחזיר את הסיר לכיריים ולחמם בעדינות, מבלי להרתיח.
מגיש:
מקור: דורעם גונט
שתף את המתכון