הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג ירכיים עוף
3 כפות קורנפלור
1 כף סויה
2 פלפל אדום חריף קצוץ לקוביות אלכסונית.
2 פלפל ירוק חריף קצוץ לקוביות אלכסונית.
לרוטב
1 כף שרי
2 כפות סויה
1 כף סוכר
1 כפית מלח
1 כפית שמן שומשום
1 כוס שמן קנולה
1 כפית זנגביל קצוץ
1 כפית גרגירי פלפל שחור
1 כוס בוטנים קלויים טחונים ללא מלח.
אופן ההכנה
לחרוץ עמוק בירכיים עם סכין.
לערבב את הקורנפלור עם הסויה.
למרוח את הירכיים בסויה והקורנפלור ולהניח בצד כ 1/2 שעה.
בווק חם מאד להוסיף 3 כפות שמן קנולה.להכניס את הירכיים ולטגן משני הצדדים להוציא ולפרק מעצמות.
לנקות את הווק ולחמם שוב.
להכין את רוטב התבלינים ע"י ערבוב של כל החומרים.
להוסיף 2 כפות שמן קנולה לחמם לחום בינוני ןלטגן את גרגירי הפלפל עם הפלפל החריף.
להוסיף את הזנגביל ולערבב היטב להוסיף את העוף לערבב ולהוסיף את הרוטב.
לבשל עד שהרוטב מסמיך.
למזוג לצלחות ולהוסיף מלמעלה חופן בוטנים קלויים טחונים.
מגיש:
מקור: סיני
שתף את המתכון