חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ירכיי נסיכה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בואו לגלות את סודות הנסיכה.
ירכיי נסיכה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בואו לגלות את סודות הנסיכה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג ירכיים עוף
3 כפות קורנפלור
1 כף סויה
2 פלפל אדום חריף קצוץ לקוביות אלכסונית.
2 פלפל ירוק חריף קצוץ לקוביות אלכסונית.
לרוטב
1 כף שרי
2 כפות סויה
1 כף סוכר
1 כפית מלח
1 כפית שמן שומשום
1 כוס שמן קנולה
1 כפית זנגביל קצוץ
1 כפית גרגירי פלפל שחור
1 כוס בוטנים קלויים טחונים ללא מלח.
אופן ההכנה
לחרוץ עמוק בירכיים עם סכין.
לערבב את הקורנפלור עם הסויה.
למרוח את הירכיים בסויה והקורנפלור ולהניח בצד כ 1/2 שעה.
בווק חם מאד להוסיף 3 כפות שמן קנולה.להכניס את הירכיים ולטגן משני הצדדים להוציא ולפרק מעצמות.
לנקות את הווק ולחמם שוב.
להכין את רוטב התבלינים ע"י ערבוב של כל החומרים.
להוסיף 2 כפות שמן קנולה לחמם לחום בינוני ןלטגן את גרגירי הפלפל עם הפלפל החריף.
להוסיף את הזנגביל ולערבב היטב להוסיף את העוף לערבב ולהוסיף את הרוטב.
לבשל עד שהרוטב מסמיך.
למזוג לצלחות ולהוסיף מלמעלה חופן בוטנים קלויים טחונים.
מגיש: gilai
מקור: סיני
שתף את המתכון