חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ירקות כבושים בסגנון סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כמות הירקות גדולה מאוד, מהכרוב והכרובית אפשר לעשות חצי כמות, ואני הכפלתי את brכמות התחמיץ
ירקות כבושים בסגנון סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כמות הירקות גדולה מאוד, מהכרוב והכרובית אפשר לעשות חצי כמות, ואני הכפלתי את brכמות התחמיץ
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב חתוך לרצועות
1 כרובית מפורקת לפרחים
1 גמבה פרוסה לרצועות
2 גזרים פרוסית לטבעות
2 מלפפונים פרוסית לטבעות
לתחמיץ:
1 כוס סוכר
1 כוס חומץ טבעי
2 כוסות מים
1 כפית מלח
אופן ההכנה
מכניסים את כל חומרי התחמיץ לסיר ומחממים תוך כדי ערבוב רק עד שהסוכר נמס. מכבים
את האש.
מכניסים את הירקות לתוך צנצנת זכוכית ויוצקים עליהם את התחמיץ, חשוב שכל הירקות יכוסו בתחמיץ, כך שאם חלק מן הירקות עדיין לא כוסה - להכין עוד תחמיץ.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון