הוראות הכנה
מרכיבים
2 מלפפונים קטנים
2 גזרים קלופים
2 צנונים קלופים
פלפל אדום
פלפל ירוק
כוס חומץ טבעי
כוס סוכר
כוס מים
חצי כפית מלח
אופן ההכנה
חוצים את המלפפונים וחותכים לרצועות
חוצים את הגזר וחותכים לרצועות
חותכים את הצנונים לקוביות
חותכים את הפלפלים לריבועים באותו הגודל
שמים את הירקות בצנצנת
ממיסים את הסוכר בנוזלים ומוסיפים לצנצנת
מניחים את הצנצת מכוסה אבל לא סגורה הרמטית למשך יום
אחרי יום אפשר לסגור ולשמר במקרר
בתאבון
מגיש:
מקור: ישראלה גרין
שתף את המתכון