הוראות הכנה
מרכיבים
4 פלפלים אדומים חתוכים גס
3 פלפלים צהובים חתוכים גס
5 בצלים חתוכים לרבעים ומופרדים לשכבות
500 גרם דלעת קלופה וחתוכה גס
רבע כוס שמן זית
מלח, פלפל שחור
לרוטב:
3 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור
2 בצלים ירוקים קצוצים
חצי צרור כוסברה קצוצה
יוגורט
אופן ההכנה
מחממים את המנור ל-200 מעלות.
מניחים את כל הירקות בתבנית חסינת חום המכילה אותם בנוחות.
יוצקים את זמן הזית ומתבלים.
מערבבים בידיים ואופים 20 דקות עד שהירקות זהובים ורכים.
הרוטב:
מערבבים את החומרים ומעבירים את תבשיל הירקות לצלחות הגשה.
יוצקים מעט מהרוטב מעל כל צלחת, מפזרים בצל ירוק וכוסברה .
מגישים עם יוגורט.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון