חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבדי עוף בניחוח דבש על מצע מחית ערמונים ובצל מטוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון עדין קל להכנה וטעים מאוד
כבדי עוף בניחוח דבש על מצע מחית ערמונים ובצל מטוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון עדין קל להכנה וטעים מאוד
הוראות הכנה
מרכיבים
לפירה ערמונים:
1/2 ק"ג ערמונים קלופים (לקילוף קל לחרוץ צלב בקודקוד לקלות בתנור גריל 15
דקות) ולקלוף
2 תפוא"ד קלופים
1 ליטר ציר בקר (ניתן עם אבקת מרק בשר שבושל)
מעט מלח
לכבדים:
1/2 ק"ג כבדי עוף מנוקים
2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
3 כפות שמן
פלפל שחור גרוס עבה
מלח גס
2 כפות דבש
אופן ההכנה
הוראות הכנה:
לפירה:
1. מבשלים את הערמונים ותפוא"ד בציר הבשר עם טימין כחצי שעה עד שהם רכים
מאוד, מעבירים למעבד מזון וטוחנים למחית חלקה, מוסיפים למחית מציר
הבישול עד לקבלת מרקם קרמי, מתבלים במעט מלח.
לכבד:
2. על מחבת עם השמן מטגנים את הבצל עד הזהבה קלה מוסיפים את כבדי העוף
מתבלים בפלפל והמלח וצורבים אותם במשך כדקה וחצי מכל צד.
3. טורפים לתוכו את הדבש ומטגנים עוד כדקה ומסירים מהאש.
4. להגשה: מניחים בצלחת ממחית הערמונים, מניחים מעליה את כבדי העוף
והבצל המטוגן ויוצקים מעל הכל מהרוטב.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון