חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד עגל בקדרת חרס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

באזור שטרסבורג (אלזאס, צפון-מזרח צרפת) נוהגים לבשל מינים שונים של בשר בקדרת חרס. כבד עגל צלוי בשלמותו הוא מאכל, שמגיע דווקא מאזור בורגון.
כבד עגל בקדרת חרס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

באזור שטרסבורג (אלזאס, צפון-מזרח צרפת) נוהגים לבשל מינים שונים של בשר בקדרת חרס. כבד עגל צלוי בשלמותו הוא מאכל, שמגיע דווקא מאזור בורגון.
הוראות הכנה
מרכיבים
כ-600 גרם כבד עגל
1 חזה אווז מעושן (200 גרם לערך) חתוך לקוביות – מפרידים בין הבשר לשומן
מלח ופלפל שחור טחון טרי
1 גבעול כרישה (החלק הלבן) פרוס ל-6
2 כוכבי אניס
1/2 ליטר ציר בקר
אופן ההכנה
1. מחממים קדרת חרס לאט על אש נמוכה.
2. ממיסים שומן אווז, מוסיפים חזה אווז וכבד עגל, מתבלים במלח ופלפל וצולים מכל הצדדים.
3. מוסיפים כרישה, צולים עוד 5 דקות ומוסיפים אניס וציר בקר עד לכיסוי שליש מגובה הכבד.
4. מכסים ומבשלים 20 דקות, הופכים ומבשלים עוד 20 דקות או עד שהכבד עשוי.
5. פורסים למנות ומגישים עם הרוטב.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון