חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד עוף ואספרגוס ברוטב זעפרן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד עוף ואספרגוס ברוטב זעפרן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
500 גרם כבד עוף מנוקה היטב מגדים ושומן
צנצנת אספרגוס משומר. או חבילת אספרגוס טרי שעבר חליטה
לרוטב
100 גרם חמאה רכה. או מחמאה
1 שמנת לבישול.
10 חוטי זעפרן מושרים ב3 כפות מים חמים
רבע כוס יין לבן יבש
4 כפות גבינת פרמזן מגורדת
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
ההכנה
מסדרים ב 4 צלוחיות מלבניות אישיות חסינות חום
משטח אספרגוס ומעל את כבד העוף שווה בשווה בכל צלוחית מתבלים במלח ופלפל שחור
מפזרים על הכל את הרוטב ומכניסם לתנור בחום של 180 מעלות ל30 דקות.
בתאבון
אלי גרשון...
מגיש: elig
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון