הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג כבד עוף טרי נקי מגיזים וכו'
3 ביצים קשות
1 בצל גדול קצוץ
שמן קנולה
שומן אווז (לא חובה)
מלח,פלפל שחור
אופן ההכנה
לצקת קצת שמן למחבת לטגן את הבצל עד שישחים קלות ולהוציא אותו מהמחבת.
באותה המחבת להוסיף קצת שמן ולטגן היטב את הכבד עד שישחים קלות.
לגרד את הביצים בפומפיה דקה, לחתוך את הכבדים ולקצץ אותם כמה שאפשר בסכין רגילה
(לא במיקסר) לקצץ את הבצל ולהוסיף אותו לכבד והביצים.
להוסיף מלח ופלפל שחור וקצת שומן אווז (1 כף) או שמן קנולה לטעום ולשפר לפי הטעם
האישי. במידת הצורך, להוסיף עוד שמן (הסלט צריך לצאת קצת רטוב לא יבש מדי)
להגיש עם פרוסות של עגבניות ,בצל ירוק או לבן .(ליד הכבד)
מגיש:
מקור: פולני
שתף את המתכון