חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבושי מלפפונים - חמוץ מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבושי מלפפונים - חמוץ מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
קילו מלפפונים קטנים מאוד שטופים ושלמים
בצל קצוץ
פלפל אדום [ שטה ] חריף ללא גרעינים קצוץ דק
כף וחצי מלח
חצי כוס סוכר חום
קורט כורכום
כפית גרעיני חרדל
כפית חזרת מוכנה
3 כפות חומץ הדרים
אופן ההכנה
מערבבים את הבצל המלח הפלפל אדום מכסים במים ומלח ומשרים לילה שלם
מסננים מניחים את המלפפונים בסיר מוסיפים את הסוכר הכורכום החרדל החזרת והחומץ
במידה ולא מספיקים הנוזלים להוסיף חומץ הדרים עד לכיסוי
מחממים עד נקודת רתיחה מצננים מעט מעבירים לצנצנות לשימור
לשימוש אחרי 48 שעות בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: טיים מגזין
שתף את המתכון