הוראות הכנה
מרכיבים
2קילו וחצי בשר שוק כבש
כפית זנגביל
6 מסמרי ציפורן
כף חומץ
2 כפות קמח
3 כפות ריבת מישמש
2 כוסות מים
חצאי אפרסקים משומרים בסירופ או טריים ממולאים בריבת מישמש
אופן ההכנה
מבשלים את הכבש עם מים רותחים הזנגביל הציפורן והחומץ למשך כ35 דקות
מסננים
מערבבים 2 כפות קמח עם הריבה וכוס מים ומורחים את הבשר
מעבירים לתנור שחומם ל200 מעלות עד שהבשר משחים
5 דקות לפני היות הבשר מוכן להוסיף את האפרסקים
להגיש חם
בתאבון
מגיש:
מקור: סאמי
שתף את המתכון