הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים לכדורי הבשר:
1/2 קילו בשר בקר טחון
כוס פטרוזליה קצוצה
1/2 כוס כוסברה קצוצה
4 גבועולי סלרי קצוצים
1 עגבניה מגורדת
3 שיני שום קטושים
2 כפות שמן
כף קינמון
כף פפריקה חריפה
כף וחצי פפריקה מתוקה
כפית פלפל לבן
כף מרק עוף
מצרכים לרוטב:
2-3 כפות שמן
1 בצל גדול קצוץ
2 עגבניות פרוסות
2-3 כוסות מים - תלוי בגודל הסיר
כף שום קטוש
2 עלי סלרי חתוכים לשניים
כף מרק עוף
כף פפריקה חריפה
2 כפות פפריקה מתוקה
כף כורכום
כפית נמון
אופן ההכנה
הכנת התערובת:
במחבת גדול שמים את הבצל מאדים אותו מעט ומוסיפים את השום וכבעור שתי דק' את הבשר מטגנים את התערובת כ - 5 ד' עד שבשר משחים מעבירים לקערה גדולה ומקררים מעט
ומוסיפים את הפטרוזליה ,הכוסברה , עלי הסלרי העגבניה המגורדת והתבלינים.
בסיר גדול שמים את השמן הבצל והשום מאדים מעט ומוסיפים את העגבניה הפרוסה ועלי הסלרי החתוכים לשניים, תוך כדי עירבוב, מוספים את התבלנים ,פרט לכמון, כעבור 10ד' לאחר שהעגבניה התרככה מוספים את המים ומבשלים כ - 3/4 שעה.
ב ה צ ל ח ה !!!!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון