הוראות הכנה
מרכיבים
200 גר' בשר בקר טחון
300 גרם תרד
3 כפות פירורי לחם
75 גרם חמאה
4 חלמונים
אגוז מוסקט
מרק עוף או בצל מוכן.
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
1. מטגנים את הבשר בחמאה.
2. מאדים את התרד עד שמתרכך.
3. שמים את הבשר והתרד במעבד מזון ומרסקים ביחד.
4. מוסיפים לתערובת את החלמונים, אגוז המוסקט ופירורי הלחם.
5. מערבבים היטב, ממליחים ומפלפלים.
6. בידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים וזורקים לתוך מרק רותח.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון