חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי בשר תוניסאים (קעיביראת)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורי בשר תוניסאיות (קעיביראת) brנימוחות נחטפות והריח הריח שהן מפיצות
כדורי בשר תוניסאים (קעיביראת)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורי בשר תוניסאיות (קעיביראת) brנימוחות נחטפות והריח הריח שהן מפיצות
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם בשר בקר טחון
500 גרם בשר עוף טחון
חצי חבילה כוסברה קצוצה דק ללא הגבעולים
חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה דק ללא הגבעולים
1 בצל קצוץ דק
1 כף שטוחה שום כתוש
2 ביצים
1 כף תבלין מוכן לקציצות
חצי כפית פלפל שחור או לבן
מלח לפי הטעם
1 כף שטוחה אבקת מרק
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
קצת פירורי לחם לפי הצורך או 2 פרוסות לחם מאתמול ללא החלק הקשה
שהושרו במים כ 5דקות ונסחטו
לרוטב:
1 בצל קצוץ
1 כף פפריקה מתוקה (לאוהבי החריף אפשר חצי פפריקה מתוקה וחצי חריפה)
1 ק"ג עגבניות טריות חתוכות לקוביות (אפשר להשתמש בעגבניות משומרות מקופסה, אבל בכל מקרה להוסיף עגבניה או שתיים חיות, בשביל הטעם)
1 כפית גדושה כמון
3-4 שיני שום קצוצות
צרור כוסברה קצוצה
שמן לטיגון
** ניתן להוסיף חצי כוס אפונת גינה או חומוס
אופן ההכנה
1.מכינים תערובת מכל חומרי הקציצות. משהים לחצי שעה.
בינתיים מכינים את הרוטב:
מטגנים קלות את הבצל, מוסיפים את יתר החומרים
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כחמש דקות
צרים כדורי בשר קטנים מתערובת הקציצות, מעט יותר גדולים מכדורי פלאפל
מוסיפים את הקציצות לרוטב
מביאים שוב להרתחה
מבשלים 20 דקות על אש בינונית
לקראת סיום הבישול - זורים מעט קינמון טחון, ומתעלפים מהניחוחות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון