חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי דג מהמזרח הרחוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעמי מזרח רחוק, כמו שאני אוהב...אני מקווה שגם אתם תאהבו.
כדורי דג מהמזרח הרחוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעמי מזרח רחוק, כמו שאני אוהב...אני מקווה שגם אתם תאהבו.
הוראות הכנה
מרכיבים
300 גר' דג לבן כגון לוקוס נקי מעצמות ומעור וקצוץ (או דג לבן ובשרני אחר)
2 כפות מחית קארי ירוקה
1 ביצה
1 כף סוכר
1 כף רוטב סויה
2 כפות קורנפלור
2 כפות כוסברה קצוצה
עלים קצוצים משני ענפי מנטה
2 שיני שום כתוש
1 כפית צ'ילי יבש גרוס
פנקו (פירורי לחם יפניים), או פירורי לחם רגילים
שמן קנולה לטיגון עמוק
אופן ההכנה
אופן ההכנה-
להכניס למעבד מזון דג, מחית קארי וביצה, לעבד עד שמתקבלת מחית חלקה.
להעביר את התערובת לקערה ולהוסיף רוטב סויה, סוכר, קורנפלור, כוסברה, עלי מנטה, צ'ילי ושום כתוש- לערבב.
ליצור כדורים קטנים מהתערובת ולצפות אותם בפירורי הלחם. להחזיק במקרר למשך שעה על מנת שהכדורים יתגבשו ולא יתפרקו במהלך הטיגון. לטגן בשמן החם, בכמויות קטנות בכל פעם כחמש דקות עד להזהבה.
להניח על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
להגיש חם עם רוטב חריף.
מגיש: מתוק
מקור:
שתף את המתכון