הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
לבצק ולמלית:
250 גר' קמח
180 גר' מים
200 גר' תפוחי אדמה
250 ג"ר חזה עוף קצוץ דק
80 גר' סלרי
80 גר' גזר
120 גר' בצל
מעט מלח ופלפל לבן
לירקות המוקפצים:
160 גר' כרוב לבן
160 גר' נבטים
40 גר' גזר
200 גר' בצל ירוק
80 גר' רוטב סויה
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
1. הבצק: לשים את הקמח ואת המים לבצק חלק.
המלית:
א.קוצצים את תפוחי האדמה, הסלרי, הגזר והבצל, ומתבלים במעט מלח ופלפל.
מקפיצים בווק כ- 5-8 דקות .
ב.ליצירת כדורים לטיגון לבישול במרק או באידוי מערבבים את כל החומרים
יחדיו יוצרים כדורים ומבשלים עד ציפה או מטגנים בווק בשמן עמוק.
ג ליצירת כיסוני וון טון משטחים את הבצק על קרש חיתוך חותכים ריבועים
ממלאים מהמילוי מבשלים/ מאדים או מטגנים
2.מקפיצים את כל יתרת הירקות ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון