חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי צ'יפס להכנה עם ילדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורי צ'יפס להכנה עם ילדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
40 גרם גבינה צהובה בגוש
חצי כוס פירורית אסם
1 ביצה
2 כפות קמח תופח אסם
חצי כפית מלח
קורט פלפל
2 כוסות שמן
להגשה:
רוטב אלף האיים אסם
קטשופ אסם
ציוד:
סיר
קרש חיתוך
סכין חדה
2 צלחות עמוקות
מועך תפוחי אדמה או מזלג
מחבת קטנה ועמוקה
כף
כפית
מרית
אופן ההכנה
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומכניסים לסיר. מכסים אותם במים , מניחים את הסיר על אש גבוהה. כשהמים רותחים, מנמיכים את האש ומבשלים חצי שעה נוספת.
2. בינתיים, חותכים את הגבינה הצהובה ל- 24 קוביות קטנות.
3. שופכים את הפירורית לצלחת וטורפים את הביצה בצלחת השניה.
4. ר להוריד את הסיר מהאש ולסנן את תפוחי האדמה מהמים. לאחר מכן, מחזירים את הסיר עם תפוחי האדמה לאש ומבשלים כדקה עד אשר תפוחי האדמה יבשים לגמרי.
5. מעבירים את תפוחי האדמה לקערה ומועכים לפירה בעזרת מועך תפוחי אדמה או מזלג. מוסיפים את הקמח, המלח והפלפל ומערבבים בכף.
6. מודדים כף שטוחה ממחית תפוחי האדמה ויוצרים ממנה כדור. בעזרת האצבע, יוצרים גומה במרכז הכדור ומכניסים לתוכה קובית גבינה. סוגרים את הגומה ויוצרים שוב כדור. חוזרים על התהליך ומכינים את שאר הכדורים באותה צורה.
7. טובלים את הכדורים בביצה ולאחר מכן, מגלגלים אותם בפירורית.
8. שופכים את השמן למחבת , מחממים על אש בינונית. כאשר השמן חם, מכניסים את הכדורים למחבת ומטגנים כ- 5 דקות עד שהכדורים מזהיבים מכל הצדדים.
9. מוציאים את הכדורים מהמחבת בעזרת המרית, מקררים 5 דקות ומגישים.
מגיש: ליאןן
מקור: חברה
שתף את המתכון