חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי ריזוטו במילוי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורי ריזוטו במילוי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אורז מסוג ריזוטו
1 חבילה או 100 גרם שוקולד מריר
2 כפות סוכר
1 ביצה
פירורי לחם
שמן לטיגון עמוק
או חמאה
לרוטב:
1 חבילה שוקולד מריר,
75 גרם שמנת מתוקה
2 כפות ליקר תפוזים
אופן ההכנה
1. מבשלים את האורז ב-2 כוסות מים ומוסיפים את הסוכר.
2. מוציאים את האורז מהסיר ומניחים להתקרר. מערבבים באורז את הסוכר.
3. שוברים את השוקולד לקוביות קטנות.
4. לוקחים קובית שוקולד ועוטפים אותה באורז, תוך יצירת כדור אורז. או יוצרים
5. מהאורז כדורים בקוטר של כ-3 ס"מ, מחוררים את הכדור עם האצבע, ממלאים בקוביית שוקולד וסוגרים את הכדור.
6. טובלים כל כדור בביצה ובפירורי לחם ומטגנים בחמאה או בשמן
7. מוציאים מהמחבת, מניחים לכמה שניות על נייר סופג וטובלים ברוטב שוקולד מומס.
הרוטב:
1. ממיסים את השוקולד במיקרו.
2. מוסיפים לשוקולד את השמנת ובוחשים היטב.
3. מוסיפים את הליקר ומערבבים היטב.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון