הוראות הכנה
מרכיבים
קופסא של חלב מרוכז
30 גרם חמאה
3 חב' שוקולד מריר 70 %
אופן ההכנה
לקחת סיר כבד ולצקת את המרכיבים.
על אש קטנה לתת לזה להתבשל תוך כדי ערבוב עם כף עץ.
לא לזוז מהסיר עד שהתערובת נהית סמיכה ונפרדת מהדפנות.
לשפוך את כל התוכן על צלחת גדולה ורחבה ולהכניס לקרור לכמה שעות.
להכנה
להוציא את הצלחת מהמקרר.
להכין מגש גדול ולפזר עליו אבקת קקאו או סוכריות שוקולד קטנות או קוקוס או אבקת סוכר.
לשמן את הידיים עם חמאה ולהתחיל ליצור כדורים קטנים ולגלגל אותם במגש שהכנו.
לאח"כ לשים אותם בתבניות ניר קטנות.
ממכר ואין סיכוי שישאר למחר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון