הוראות הכנה
מרכיבים
4 חבילות שוקולד חלב(ניתן להמיר את שוקולד החלב בשוקולד לבן או מריר לפי הטעם)
קופסה של שמנת מתוקה
3 חבילות של פתי בר. (אני מעדיפה את הלבן על פני השחור)
חבילת קוקוס או קופסא של סוכריות צבעוניות.
אופן ההכנה
שוברים את הפתי בר לחתיכות קטנות. בסיר קטן מרתיחים את השמנת על אש נמוכה ושוברים לתוכה את 4 חבילות השוקולד.
מערבבים את הרוטב שוקולד עם הפתי בר ששברנו ומניחים להצטננות כשעה.
יוצרים כדורים קטנים מהתערובת ומצפים כל כדור בקוקוס שהנחנו בצלחת שטוחה או לחילופין בסוכריות הצבעוניות- ילדים תמיד מעדיפים סוכריות.
מכניסים למקרר.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון