הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
1 כוס שמנת מתוקה
600 גרם שוקולד מריר, חתוך לחתיכות קטנות
4 כפות קוניאק
4 חלמונים
200 גרם חמאה
100 ג"ר אגוזים טחונים
60 גרם אבקת קקאו
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.מרתיחים את השמנת בסיר עם תחתית עבה.
ברגע שהשמנת מגיעה לרתיחה, מוסיפים את השוקולד
ובוחשים ללא הפסקה.
2.כאשר מסיימים להוסיף את כל השוקולד, מוסיפים את
החמאה וממיסים גם אותה.
3.מורידים מהאש, מערבבים בעיסה את החלמונים
והשקדים בוחשים שוב היטב ומניחים בצד להתקרר.
4. כאשר השוקולד מתייצב מעט, לוקחים ממנו בכל פעם
כפית אחת מלאה ובכף היד יוצרים מהעיסה כדורים.
טובלים את הכדורים בקקאו ושומרים במקרר.
מגישים בטמפרטורת החדר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון