הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם ופלים בטעם קקאו שבורים גס (אפשר עם או בלי ציפוי שוקולד)
¼ כוס פירורי לחם
2 כפות אבקת קקאו
¼ כוס סוכר
1 כוס חלב
¼ כוס חמאה מומסת
50 גרם שוקולד מריר מומס
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל החומרים לתערובת אחידה, למעט הוופלים.
מוסיפים את הוופלים ומערבבים בעזרת כפות הידיים.
יוצרים כדורים, אותם ניתן לטבול בקוקוס, אבקת קקאו, או שוקולית, שקדים או אגוזים טחונים
או אפילו עם סוכריות לעוגות.
ב-ה-נ-אה!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון