הוראות הכנה
מרכיבים
300 גר' שמנת מתוקה
180 גר' סוכר
40 גר' חמאה
חבילת שוקולד מריר
חבילת שוקולד חלב
צלחת קקאו ( קטנה)
אופן ההכנה
להרתיח בסיר קטן את השמנת מתוקה
בסיר ניפרד להרתיח את הסוכר שזה נהפך לקרמל להוסיף את החמאה.
לערבב את 2 התערובות יחד ולהוסיף את השוקולדים.
לערבב טוב טוב על אש קטנטנה
להכניס לתבנית בנונית.
אחרי 4 שעות להוציא מההקפאה לחתוך לריבועים לקחת כול ריבוע לגלגל לעיגול ולגלגל הקקאו להכניס אח"כ למקרר או למקפיא.
מגיש:
מקור: תוכנית טלויזיה צרפתית
שתף את המתכון