הוראות הכנה
מרכיבים
20 ביסקויטים של פתי-בר (בהירים או כהים)
100 גרם מרגרינה או מחמאה, או חמאה (לכו על החמאה!)
¼ כוס חלב
10 כפיות אבקת קקאו
10 כפיות סוכר
אופן ההכנה
לרסק את הביסקויטים לפירורים
להוסיף את כל יתר המוצרים וליצור עיסה אחידה.
אם יבש מדי, ניתן להוסיף עוד כמה טיפות חלב.
להגשה: אפשר להשאיר את הכדורים כפי שהם, או לטבול בסוכריות לעוגה, לגלגל באבקת שוקולית, או בקוקוס.
חיסול המלאי מובטח.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון