הוראות הכנה
מרכיבים
6 תפוחי אדמה גדולים
חצי כוס כוסברה קצוצה
4 שיני שום כתושים
כף זנגביל כתוש
1/4 כפית כורכום
1 חרדל גרגירים שלם
1 כמון שלם
2 פלפלים חריפים
1/2 כוס קמח חומוס
מלח , פלפל שחור
אופן ההכנה
מקלפים את תפו"א ומבשלים
מכינים פירה
במחבת מטגנים את הכוסברה , שום , זנגביל פלפל חריף להוסיף את גרגרי החרדל, הכמון והכורכום
כ 10 דקות.
בקערה מכינים בלילה מקמח החומוס מים ומעט מלח עד לקבלת סמיכות רצויה.
מכינים מהפירה כדורים טובלים בבלילה ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב.
מגיש:
מקור: טבח הודי
שתף את המתכון