חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כוכבי בשר קצוץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כוכבי בשר קצוץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר טחון דק משובח
200 גר' קמח
40 גר' סוכר דק ביותר
75 גר' שקדים
125 גר' חמאה חתוכה לקוביות
1 ביצה גדולה מקושקשת
חלב לזיגוג
אופן ההכנה
מרח חמאה על תבניות קטנות
ערבב את הבשר הטחון בקערה עד שכל הנוזלים נעלמים.
הנח את הקמח, סוכר, שקדים וחמאה במעבד מזון וערבל בקצרה , אז לאט הוסף את הביצה דרך שפופרת המגיש.
ערבב את כל המרכיבים לעיסה אחת שלמה עטוף בניילון נצמד והנח לשעה.
רדד את העיסה וחתוך 12 חלקים שווים בעזרת חותך עם צורת כוכב.(לא מכל העיסה)
מלא את התבניות הקטנות.
הוסף את הבשר ובעדינות הדק כל תבנית.
חתוך 12 חלקים נוספים קטנים יותר וכסה כל תבנית. חרוץ חריץ קטן.
הברש קלות בחלב.
צנן הכול ל30 דקות , חמם תנור ל200 מעלות
אפה עד השחמה.
מגיש: gilai
מקור: אנגלי
שתף את המתכון