הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן
¾ כוס מים רותחים
כוס קמח מצה
כפית שטוחה מלח (אפשר פחות למעדיפים הפחתת נתרן)
1/8 כפית פלפל שחור
ביצה
סיר עם מים רותחים
ניתן להכפיל הכמויות ליצירת כמות גדולה יותר
אופן ההכנה
מערבבים את החומרים- למעט הביצה - בסיר. מבשלים על אש נמוכה תוך ערבוב ועד שהבצק נושר בקלות מהדפנות.
מערבבים במהירות את הביצה ומקררים שעה.
מבשלים כופתאות בגודל אגוז מלך 20 דקות במים רותחים.מוסיפים למרק עוף .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון