הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח מצה
2 כוסות מים רותחים
1 כפית מלח
3 כפות שמן
2 ביצים טרופות
אופן ההכנה
לקערה גדולה שופכים את קמח המצה ועליו יוצקים את המים הרותחים. מוסיפים שמן ומלח, מערבבים היטב ומקררים. מוסיפים את הביצים ושוב מערבבים היטב. משהים כ-15 דקות.
לתוך סיר עם מים רותחים מוסיפים כף שמן וקורט מלח. יוצרים מהעיה כדורים ומכניסים לסיר. הכדורים ממהרים לצוף על פני המים. בתנועות עדינות משקיעים מדי פעם את הכופתאות העליונות.
לאחר 10 דקות בישול בסיר מכוסה מסננים את המים. מגישים את הכופתאות במרק.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון