הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג כנפיים עוף
5 שיני שום כתושות
1.5/2 בצל תלוי בגודל
יין לבן
חומץ עדיף חומץ יין או בלסמי
סוכר
8/9 כפות דבש
רוטב סויה
אופן ההכנה
מכינים את המישרה מכל החומרים יחד להוסיף יין ורוטב סויה לפי הצורך לקבלת רוטב דליל יחסית ולהשרות לילה קודם את הכנפיים במישרה לוקחים תבנית לא גדולה ומסדרים את הכנפיים ביפנים כמו דומינו שנפל אחד נושק לשני ומעל שופכים את הרוטב מכניסים לתנור בחום של 180 עד 200 תלוי בסוג התנור כ40 דקות עד שהכנפיים זהובות ורוב הרוטב היתאדה וניהיה מעת סמיך אפשר להגיש כנישנוש או עם תוספת בתאבון וזהירות על האצבעות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון