הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג כנפיים של עוף
1/4 כוס שמן זית
מיץ לימון טרי משני לימונים (ניתן להשתמש גם ב- 1/2 כוס מיץ לימון משומר)
5-6 6 שיני שום כתוש
2-3 כפות יין לבן
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
חורצים בכל כנף חריץ קטן דרך העור (זה על מנת שהטעמים יחדרו מעט לבשר).
בקערה מערבבים את כל חומרי הרוטב ומכניסים לתוכו את הכנפיים ומשהים לפחות ללילה לפני הצליה, מדי פעם יש להפוך את הכנפיים בתוך הרוטב ואז לצלות על הגריף.
הטעם ממש מעולה וטעים. (לפעמים לשם גיוון אני גם מוסיפה כ- 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק וזה די מוסיף.)
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון