הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג כנפי עוף נקיות מחולקות לכנף ושוק
3 כוסות קורפלקס טבעי ללא טעמים מרוסק לציפוי
1 כוס קמח תירס לציפוי
2-3 בלילת ביצים
1 כף אבקת מרק
4 כפיות אבקת צילי חריף
2 כפיות אבקת שום
מלח
שמן לטיגון
אופן ההכנה
שלב א'
מבשלים את כנפי העוף בסיר עם מים רותחים כ 5 דקות מסננים ומניחים ליבוש
שלב ב'
1.במעבד מזון ביתי גורסים גס את הקורנפלקס ומעבירים לקערה
2. בקערה נפרדת מניחים את קמח התירס וכל התבלינים ומערבבים היטב
3. בקערה שלישית את בלילת הביצים
4. מחממים סיר טיגון עמוק
5. לוקחים כל כנף טובלים בביצה , קמח תירס ושוב ביצה ולקורפלקס
6. מטגנים עד הזהבה קלה בלבד ומניחים על נייר סופג כך עד טיגון כל הכמות
7. מחממים תנור ל 180 מעלות ומסדרים את הכנפיים על תבנית אפיה
מכניסים לתנור עד להזהבה עמוקה מוציאים הופכים את הכנפיים ומחזירים
לתנור עד הזהבה עמוקה של הצד השני
מוציאים ואוכלים בעוד חם
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון