הוראות הכנה
מרכיבים
כרובית נקיה מחולקת לניצנים
5 תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לקוביות גדולות
בצל גדול קצוץ דק
5 כפות קטשופ
חצי כוס שמן
חצי כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
כף וחצי תבלין פאב באגי מסאלה [ ניתן לקנות בחניות הודיות]מורכב מכורכום כמון ציפורן קינמון
כוס וחצי מים רותחים
אופן ההכנה
מטגנים קלות את הבצל
מוסיפים את הנוזלים והתבלינים ומרתיחים
מוסיפים את הכרובית ותפוחי האדמה ומרתיחים פעם נוספת
מנמיכים את האש ומבשלים כ 30 דקות
במידה וחסר נוזלים להוסיף חצי כוס מים רותחים
לנער את הסיר מידי פעם
בתאבון
מגיש:
מקור: יצחקוב
שתף את המתכון