חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרובית הודית [ אלו גובי]
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרובית הודית [ אלו גובי]
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
כרובית נקיה מחולקת לניצנים
5 תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לקוביות גדולות
בצל גדול קצוץ דק
5 כפות קטשופ
חצי כוס שמן
חצי כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
כף וחצי תבלין פאב באגי מסאלה [ ניתן לקנות בחניות הודיות]מורכב מכורכום כמון ציפורן קינמון
כוס וחצי מים רותחים
אופן ההכנה
מטגנים קלות את הבצל
מוסיפים את הנוזלים והתבלינים ומרתיחים
מוסיפים את הכרובית ותפוחי האדמה ומרתיחים פעם נוספת
מנמיכים את האש ומבשלים כ 30 דקות
במידה וחסר נוזלים להוסיף חצי כוס מים רותחים
לנער את הסיר מידי פעם
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: יצחקוב
שתף את המתכון