חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרובית עם בוטנים ויוגורט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרובית עם בוטנים ויוגורט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית רחוצה היטב וחתוכה לרצועות
1 כוס יוגורט
1 כפית סוכר חום
2 שיני שום קצוצות
1/4 כוס בוטנים קצוצים
2 כפות אגוזן
2 כפות שמן
1/4 כפית ציפורן טחונה
2 כפיות הל טחון
1 כפית מסלה
1 כפית פלפל חריף טחון
1 כפית זנגביל טחון
מלח
אופן ההכנה
מניחים את הכרובית בקערה גדולה ומוסיפים את היוגורט הסוכר השום הזנגביל וההל מערבבים היטב ומניחים בצד ל 3 שעות.
מחממים במתחבת את השמן האגוזן המסלה והפלפל החריף מוסיפים את התערובת שהכנו בצד מנמיכים את האש ומבשלים עד שהירקות מתרככים.
אם הרוטב מתייבש יש להוסיף מים.
מגישים על צלחת ןמפזרים את הבוטנים.
מגיש: gilai
מקור: הודי
שתף את המתכון