הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג כרוב אדום קצוץ דק
3 כפות מלח גס
600 מ"ל חומץ בן יין
1 כף סוכר
1 כף תערובת תבלינים לירקות כבושים (גרגרי חרדל, גרגרי פלפל לבן, גרגרי כוסברה, גרגרי שומר, עלי דפנה ופלפל אנגלי)
אופן ההכנה
מניחים את הכרוב בסיר (פלדת אלחלד), מפזרים מעליו את המלח ומשהים ללילה. מסננים וסוחטים היטב את הכרוב. מביאים לרתיחה את החומץ, הסוכר והתבלינים, מבשלים 10 דקות ומניחים להתקרר. יוצקים מעל הכרוב. מעבירים את הכרוב לצנצנת מעוקרת ויוצקים מעליו את הנוזלים. סוגרים היטב ומניחים במקרר לחמישה ימים לפחות.
מגיש:
מקור: קולינריה אירופה
שתף את המתכון